(1) Kupujúci berie na vedomie, že odoslaním objednávky kupujúcim je predávajúci v súlade s § 10 ods. 3 písm. b) zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, v znení neskorších predpisov („Zákon o ochrane osobných údajov“), oprávnený spracúvať jeho osobné údaje uvedené v objednávke, a to meno, priezvisko, dodaciu adresu, fakturačnú adresu, e-mail a telefónne číslo, v súlade so Zákonom o ochrane osobných údajov, pre účely spracovania objednávky a plnenia kúpnej zmluvy podľa týchto obchodných podmienok.
 
(2) Kupujúci berie na vedomie, že jeho osobné údaje budú umiestnené v elektronickom úložisku (databáze) poskytovanom predávajúcemu spoločnosťou Digipress s.r.o., so sídlom Sládkovičova 6014/29, 974 05 Banská Bystrica, IČO: 48 00 25 18 alebo jej subdodávateľom.
 
(3) Osobné údaje budú spracúvané počas doby nevyhnutnej na dosiahnutie vyššie uvedeného účelu, najdlhšie však po dobu plynutia záručnej doby tovaru, ktorý si kupujúci objedná. Tým nie je dotknutá povinnosť predávajúceho uchovávať doklady obsahujúce osobné údaje kupujúcich vyžadované inými všeobecne záväznými právnymi predpismi. 

(4) Kupujúci berie na vedomie, že s výnimkou vyššie uvedeného nebudú osobné údaje kupujúceho poskytnuté ani sprístupnené tretím osobám okrem tretích osôb zabezpečujúcim dodanie objednaného tovaru, ktorým budú sprístupnené kontaktné údaje kupujúceho.
 
(5) V prípade, ak si to kupujúci vopred osobitne vyžiada, je predávajúci oprávnený spracúvať jeho kontaktné údaje (najmä e-mail) za účelom zasielania marketingových informácií predávajúceho. Pre účely zasielania marketingových informácií predávajúceho kupujúci poskytuje svoje osobné údaje dobrovoľne, na obdobie troch rokov a svoj súhlas môže kedykoľvek odvolať zaslaním e-mailu na info@digiperess.sk
 
(6) Kupujúcemu prináležia práva najmä podľa § 28 Zákona o ochrane osobných údajov, najmä: na základe písomnej žiadosti od predávajúceho vyžadovať potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o kupujúcom spracúvané, opravu alebo likvidáciu nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, likvidáciu osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil, blokovanie osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti  a podobne.